dermatix-baner

Posebne preporuke i mjere opreza

Dermatix® Ultra gel


Dermatix® Ultra gel se ne smije primijeniti na svježu ili otvorenu ranu.
Dermatix® Ultra gel ne smije doći u dodir sa sluznicom ili se upotrebljavati preblizu očima.
Dermatix® Ultra gel ne treba primjenjivati preko već nanesenih drugih pripravaka za lokalnu primjenu na koži bez savjetovanja sa svojim liječnikom.

Mogu li se tijekom primjene Dermatix® Ultra gela javiti neželjeni učinci?
Izuzetno rijetko, gel može prouzročiti crvenilo, bol ili iritaciju kože. Ako ste zabrinuti zbog tih ili bilo kojih drugih neželjenih učinaka, posavjetujte se sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Način čuvanja
Čuvati izvan vidokruga i dosega djece.
Čuvati na temperaturi ispod 25°C i zaštićeno od izvora topline.
Ne upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti otisnutog na kutiji.

Dermatix® silikonska pločica


Samo za vanjsku primjenu. Ne upotrebljavati kreme, ulja niti losione istodobno s ovim proizvodom jer bi mogli umanjiti njegovo djelovanje ili prouzročiti nepoželjne iritacije.

Oprez
Kao i kod drugih proizvoda koji se nanose izravno na površinu kože, moguće su neke reakcije (obično znojni osip). U tom slučaju prekinite s primjenom proizvoda. Nakon što se koža oporavi, počnite upotrebljavati proizvod najprije kraće vrijeme te postupno produljite vrijeme primjene. Promatrajte tretirano područje kako biste uočili znakove moguće ponovne reakcije. Nastavite produljivati vrijeme primjene do granica ugode. Ako i dalje imate problema, prestanite s primjenom i posavjetujte se s liječnikom.

UPOZORENJE! NE STAVLJATI NA OTVORENE RANE!


Silon® je registrirani zaštitni znak tvrtke Bio Med Sciences, Inc©. Sva prava pridržana. Ovaj proizvod podliježe američkim i stranim patentima uključujući US #’s 5,656,279, 5,980,923 & 7,087,135.

*U svim zemljama sve veličine pakiranja se ne moraju nalaziti na tržištu.


Uvjeti korištenja web stranice/ Odricanje od odgovornosti/ Privatnost


Uvod
MEDA Pharma – Vas poziva da pažljivo pročitate ove Uvjete uporabe.
Ako koristite ove web stranice, to znači da ste se složili sa slijedećim uvjetima. Odredbe Uvjeta korištenja ne stvaraju nikakvo ugovorno ili drugo pravo za daljnje korištenje kompanije MEDA ili bilo koje od njenih partnerskih kompanija.

MEDA zadržava prava na mijenjanje, brisanje ili dopunjavanje ove web stranice bilo kada, bez prethodne obavijesti.


Opće informacije

Molimo Vas da obratite pažnju da su sve informacije dane na ovoj web stranici isključivo u opće informativne svrhe. Posebno, nijedna od informacija sadržanih ovdje nije namijenjena da na bilo koji način bude medicinski savjet. Za savjete oko specifičnih bolesti i/ili korištenja nekog lijeka ili medicinskog proizvoda predstavljenog ovdje, molimo Vas, posavjetujte se sa zdravstvenim djelatnikom.


Nema garancije

MEDA nastoji obnavljati web stranicu. MEDA se odriče svake odgovornosti za nanesenu štetu koja bi mogla biti povezana s ovom web stranicom ili informacijama koje ona sadrži.


Linkovi
Web stranica može sadržavati linkove prema drugim web stranicama koje održava i kontrolira treća strana. MEDA nije odgovorna za njihov sadržaj.

Informacije dobivene na ovoj web stranici ili na web stranicama drugih MEDA kompanija povezanih s njom ne moraju biti relevantne za svakog posjetitelja: nazivi proizvoda ili kompanije se mogu razlikovati od zemlje do zemlje, proizvodi mogu biti odobreni za prodaju u nekoj zemlji, ali ne u nekoj drugoj, itd. Za više informacija o proizvodima dostupnim u Vašoj zemlji, molimo Vas da se obratite liječniku ili ljekarniku.


Intelektualno vlasništvo

Sve firme, brendovi, logo itd. (“brend”) sadržane na ovoj web stranici u vlasništvu su ili su licencirane od strane kompanije MEDA. Uporaba naziva ovih firmi, kompanije MEDA i logotipa kompanije strogo je  zabranjena, osim onih eksplicitno dozvoljenih.


Autorska prava

Cjelokupan sadržaj web stranice je predmet autorskih prava kompanije MEDA ili treće strane i može se koristiti pod uvjetom da:
1. je uporaba samo u informativne svrhe i nekomercijalne ili osobne svrhe,
2. njen sadržaj nije promijenjen i
3. se njegova oznaka za autorska prava pojavljuje na svim napravljenim kopijama


Privatnost

Možete koristiti MEDA web stranice bez otkrivanja ikakvih osobnih podataka. Kada posjećujete naše web stranice, bit će sačuvane samo opće informacije (kao npr. datum i vrijeme posjete) koje ne otkrivaju osobni identitet posjetitelja. Zadržavamo pravo uporabe općih podataka u statističke svrhe s ciljem poboljšanja kvalitete našeg prisustva na internetu. 


gel